PromosiViral.com

SMART CONSUMER COMMUNITY

Platform Komuniti Pengguna Bijak

Kopi Lutien

Lutein Coffee keluaran RCC Worldwide (M) Sdn Bhd merupakan ekstrak kopi arabica yang diperkaya dengan lutien serta khasiat maca dan guarana.

Dengan rasa kopi premium yang begitu lazat, ia juga menawarkan manfaat kesihatan untuk penggemar kopi samada lelaki atau perempuan.

Manfaat Kopi Lutein

Khasiat Sampingan.
Maca Root atau akar maca popular digunakan sebagai herba untuk kesihatan seksualiti. Akar maca telah lama digunakan sejak dua ribu tahun lalu oleh suku Inca kuno untuk kekuatan tenaga dan seksualiti.
Maca adalah tanaman herba yang bentuk seakan sengkuang, yang punya nama latin lepidium meyenii. Habitat asal Maca adalah di pergunungan Andes di Peru, Amerika Selatan.

Maca mengandungi karbohidrat, protein, asid amino, serat, vitamin C, vitamin B complex, alkaloid, kalsium, zat besi, potasium, mineral dan anti oksida yang amat bermanfaat untuk kesihatan tubuh manusia.

Khasiat Maca terbukti dapat membantu:
Guaranรก atau nama saintifiknya Paullinia cupana (juga P. crysan, P. sorbilis) ialah sejenis pokok herba menjalar dari spesies Sapindaceae yang berasal dari Venezuela dan utara Brazil.

Buah guarana banyak digunakan dalam industri makanan, minuman, dan suplemen kesihatan untuk mengatasi berbagai macam penyakit.

Manfaat yang amalan pengambilan GUarana dalah seperti berikut:

KOPI CINTA

Penat bekerja kekadang buat ramai yang abaikan hubungan pasang suami isteri. Jangan biarkan perkara ini berlaku pada anda kerana ia boleh merosakkan kebahagian tumah tangga.

Ikuti sesi video perkongsian pasangan suami isteri ini berkaitan kehebatan kopi lutien keluaran RCC Worldwide (M) Sdn Bhd

SELAMAT TINGGAL CERMIN MATA!!

Alhamdulillah.. Penglihatan Tuan Ibrahim @ PakDe semakin baik sehingga beliau tidak perlu memakai cermin mata untuk membaca. Masalah rabun jauh dan dekat yang dialaminya sejak bertahun lalu mula hilang selepas hampir 2 bulan mengamalkan minuman Lutien Coffee setiap hari.
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Member
tawrukong bayangad
10 months ago

Sedap dan menyihatkan ,tak rugi join .minum cofee dapat incom terbaik.

Member
tawrukong bayangad
10 months ago

Minum cofee sedap dan berkhasiat dan paling best dapat income secara pasif.

NOR AZIZZAN YAAKOB
9 months ago

Income…

Kesihatan…
Mata…
Terbaik..

Member
Mohd shahril Zainudin
8 months ago

Bagus untuk mata… Badan pon rasa sihat… Rasa pon sedap… Income pon dapat…

Member
Zaiton Saat
7 months ago

Mmg terbaik…sedap n sihat…sambil join,sambil buat income..๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Last edited 7 months ago by Zaiton Saat
Costumer Service
1
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Dapatkan Kopi Lutien Hari Ini

Dengan rasa kopi premium yang diperkaya lutein, maca da guarana , ia juga menawarkan rasa lazat serta manfaat kesihatan untuk penggemar kopi samada lelaki atau perempuan.

Kopi Lutein

Sapphire
$240
$ 180
00
20g x 15 sachet x 3 kotak
  • Premium Membership
  • Potensi Income Max 1500 sehari
  • Auto Placement*
Hot Item